Portarul Rapidului a anuntat ieri ca nu are absolut nici o sansa sa joace maine seara la Atena, cu Panathinaikos. "Pentru mine, sezonul a luat sfarsit. Am crezut ca este doar o entorsa, dar dupa ecografia efectuata am descoperit ca este o luxatie mul
Portarul Rapidului a anuntat ieri ca nu are absolut nici o sansa sa joace maine seara la Atena, cu Panathinaikos. "Pentru mine, sezonul a luat sfarsit. Am crezut ca este doar o entorsa, dar dupa ecografia efectuata am descoperit ca este o luxatie mult mai grava. Perioada de refacere este de cel putin trei saptamani, astfel ca prezenta mea in meciul cu Panatinaikos Atena, din grupele Cupei UEFA, nu va mai putea fi posibila. Am luat vacanta mai repede decat mi-as fi dorit", a spus internationalul din Giulesti. Acesta a tinut sa ii asigure pe colegii sai ca le va fi alaturi in confruntarea decisiva din Grecia. "Am incredere in ceilalti colegi ai mei, sunt sigur ca Minca sau Edel vor face meciul vietii. De altfel, sunt convins ca si ceilalti baieti se vor bate pana la epuizare pentru a castiga cele trei puncte care sa ne duca in primavara europeana", a mai spus Coman. Portarul Rapidului nu a pierdut nici un meci in acest sezon pana duminica, impotriva lui FC National, exceptandu-le pe primele doua, Supercupa cu Steaua si jocul cu Jiul din prima etapa, cand a fost suspendat. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.