Dupa ce a prezentat ""Jurnalul de pranz"" din timpul saptamanii, ne intampina de vineri pana duminica la ""Ora de stiri"", pe TVR 2, nu numai in calitate de prezentator, ci si de producator. Astazi, Monica Ghiurco implineste 33 de ani. ""Experi

Dupa ce a prezentat ""Jurnalul de pranz"" din timpul saptamanii, ne intampina de vineri pana duminica la ""Ora de stiri"", pe TVR 2, nu numai in calitate de prezentator, ci si de producator. Astazi, Monica Ghiurco implineste 33 de ani.

""Experienta personala doare cel mai tare""

""Ziua aceasta o incep cu sedinta de sumar pentru ca urmeaza week-end-ul. Fiind si producator ne vom gandi ce subiecte vom aborda cu invitatii. E foarte multa munca, insa dupa-masa imi iau revansa putin, iar saptamana viitoare imi iau revansa cea mare pentru ca am sa imi iau un mic concediu. Sunt «amenintata» cu o deplasare surpriza si nu stiu despre ce este vorba. Sper sa fiu dusa unde trebuie.

A fost un an foarte interesant, din multe puncte de vedere. In primul rand profesional, pentru ca am trecut spre o etapa mai complexa a carierei. Acum sunt in postura de a si produce emisiunea «Ora de stiri», cea pe care o prezint. Practic sunt in dublu rol. Au trecut deja doua luni de experienta de genul acesta si se pare ca totusi ma descurc. Imi place foarte mult. Pot sa spun ca a fost cel mai plin an de pana acum.

Ma gandesc foarte serios la a-mi consolida pozitia in redactia de Stiri. Foarte mult in atentia mea este emisiunea «Saptamana politica». Voi incerca sa ii dau o forma adaptata realitatilor pe care le traim. In anul ce urmeaza, cred ca mult prea mult nu am sa schimb din ceea ce fac acum, dar e foarte important sa consolidez si sa confirm. Binenteles ca obiectivul de audienta este targetul numarul 1.
Venirea la Bucuresti in 2000 mi-a adus cele mai mari satisfactii. Atunci am schimbat cu totul ce se intampla in existenta mea, este momentul in care am intrat in presa centrala, mi-am schimbat locuinta... A fost o experienta semnificativa pentru mine, nu a fost deloc usoara, dar constat ca m-am adaptat si foarte important: am supravietuit.

Destinul meu as putea sa-l caracterizez astfel: marcat de foarte mult noroc. M-am bazat exclusiv pe eforturile proprii si consider ca, totusi am realizat mult. Practic, in acesti ani munca a fost pe primul plan. Poate si de asta am restante la alte capitole. Ca izbanda, cea mai mare este crearea unei notorietati, a unui profil de persoana publica, iar cea mai mare neimplinire... poate in plan personal, vorbeam de restante... ma refer la o familie.

In momentele de cumpana, am constatat ca intotdeauna ca sa obtin ceva a trebuit sa renunt la altceva. Au fost niste alegeri foarte grele in viata, chiar si in profesie, au fost niste optiuni, dar sper ca am luat de fiecare data decizia corecta. Mi-a ramas regretul ca nu stiu cum ar fi fost daca o luam in directia cealalta. Totusi, consider ca au fost mai bune variantele alese de mine. Stiti cum e, experienta personala doare cel mai tare.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.