Cele mai mari hituri intr-un concert de doua ore. La 6 decembrie, Sala Palatului gazduieste un spectacol extraordinar cu Abba Magic, o trupa care aduce tribut uneia dintre cele mai iubite formatii din lume. Chiar si dupa ce Abba a incetat sa mai exis

Cele mai mari hituri intr-un concert de doua ore. La 6 decembrie, Sala Palatului gazduieste un spectacol extraordinar cu Abba Magic, o trupa care aduce tribut uneia dintre cele mai iubite formatii din lume. Chiar si dupa ce Abba a incetat sa mai existe, hituri precum ""Dancing Queen"", ""Waterloo"", ""One of us"" sau ""Mamma Mia"" sunt inca fredonate pe toate meridianele. De altfel, potrivit unei statistici, la aceasta ora se vand zilnic peste 3.000 de albume Abba in toata lumea.

MOMENTE UNICE. Din dragoste si respect pentru acest extraordinar grup suedez s-a nascut Abba Magic, care readuce pe scena miracolul Abba. Show-ul celor patru britanici din Abba Magic a facut furori in toata lumea, bucurandu-se si de aprecierea celor doi ""adevarati"" Abba: Benny si Bjorn. Cu o istorie de 14 ani in lumea showbiz-ului a fost votata drept cea mai buna trupa-tribut Abba din lume si datorita atentiei acordate detaliilor: miscare scenica, voci, costume etc. Potrivit celor de la Events, organizatorii acestui concert ""Abba Magic te vor face sa simti atmosfera spectacolelor Abba si vei intelege de ce spectacolele lor sunt momente unice in viata, pe care nu trebuie sa le pierzi si pe care trebuie sa le impartasesti cu cei dragi. O seara de decembrie plina de magia si emotia reintalnirii cu melodiile preferate, o feerie muzicala pe care nu o vei uita niciodata...""

Discuri pentru Player


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.