Model curtat de toti creatorii de moda. „Playboy". Casa frumoasa pe lac. „Jurnal intim", emisiune pe Euforia TV.

Cit de frumos mai este acum trupul din „Playboy"?

Nu vreau sa mai vorbesc despre „Playboy". A fost o etapa din viata mea care s-a incheiat. N-as vrea sa mai fiu vazuta, cumva, ca o vedeta „Playboy".

Prin ce dureaza un trup?

Femeia la 30 de ani este, se spune, cea mai constienta de valoarea ei, atit cea fizica, cit si cea mentala. De ce sa nu speculez acest lucru? De ce sa nu ma simt in continuare bine in pielea mea? Consider ca cel mai bun ingredient pentru frumusetea trupeasca este dragostea! In toate formele ei! Daca sufletul, spiritul este hranit cu dragoste, atunci efectele le vezi pe trup. Toate simturile se pun in actiune atunci cind dai si oferi dragoste! Cine mai are nevoie de creme cind hormonii lucreaza singuri?

De ce corpul Savuica tine sa se expuna?

Corpul Savuica nu a tinut niciodata sa se expuna. Eu nu sufar de exhibitionism. Am fost, in schimb, „curtata" de catre toti creatorii de moda ca sa imbrac cele mai sexy rochii din colectiile lor, pe motivul ca as avea un corp bine proportionat.

In ce moment al vietii apare Dana Savuica pe Euforia TV?

Ca sa-l parafrazez pe Rochefoucauld: „Citi ar mai fi iubit daca s-ar fi vazut mai intii cum au ajuns in decursul anilor si citi s-ar mai desparti daca s-ar revedea cum s-au vazut prima oara?". Este una dintre problemele existentiale ale omenirii. Intrebari la care nu se mai gasesc raspunsuri. Doar la „Jurnal intim" ai putea sa retraiesti anumite sentimente sau iti poti analiza cu sinceritate propria relatie cu partenerul tau. Eu cred foarte tare ca aceasta emisiune poate deveni un fenomen, o portita de iesire pentru multe cupluri care isi doresc sa-si anime viata, sa o scoata din monotonie.

Care sint legile morale ale Danei Savuica?

Daca spun ca am destule legi morale pe baza carora imi conduc viata, s-ar putea ca lumea sa ma ia de fraiera. Intr-o societate in care morala este considerata demodata, ba chiar ca denota prostie, nu stiu daca vreau sa-mi mai bat gura ca sa explic acestei societati prin ce criza trecem si cam in ce hal o sa aratam peste citiva zeci de ani.

Averea

Sint doar uneltele cu care arati ca ai reusit sa te impui intr-o societate malformata de treburile materialiste. Am un copil frumos, destept, talentat, care reuseste sa ma surprinda placut in fiecare zi. Am un sot care ma sustine, ma incurajeaza si, cel mai important, reuseste sa ramina acel barbat pe care l-am cunoscut la inceput. Am reusit cu mari sacrificii sa traim intr-o casa frumoasa, spatioasa, pe malul unui lac. Masina este una clasica, eleganta si nu atit de fitoasa incit sa atragem priviri invidioase. Averea nu se spune si oricum nu ne apartine, este a copilului nostru, pentru el muncim.

Cum vi s-a parut interviul de fata?

Un interviu mai putin obisnuit, cu intrebari indiscrete pina la un punct. Dar si raspunsurile cred ca au fost pe masura, nu?