Ion Vladoiu a anuntat ieri ca a demisionat de la conducerea tehnica a lui FC National din cauza rezultatelor slabe, dar si a unor divergente cu presedintele CA al clubului din Cotroceni, Constantin Iacov. FC National se afla pe locul 17 in Liga I, du
Ion Vladoiu a anuntat ieri ca a demisionat de la conducerea tehnica a lui FC National din cauza rezultatelor slabe, dar si a unor divergente cu presedintele CA al clubului din Cotroceni, Constantin Iacov. FC National se afla pe locul 17 in Liga I, dupa 16 etape, cu 10 puncte. Vladoiu a preluat echipa "bancara" pe 26 octombrie. In cele patru etape cat a stat pe banca tehnica, a inregistrat un egal si trei infrangeri, dar a calificat echipa in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.
"Asa mi se pare normal, dupa trei infrangeri, dintre care doua, cu FC Arges si FC Vaslui, chiar pe teren propriu. Asta e, n-a fost sa fie, imi pare rau si mi se pare normal sa i se dea sansa altui antrenor, Ciubotariu sau care o fi", a spus Vladoiu, care a adaugat ca a avut si un conflict cu Iacov. "La cateva minute dupa meciul pe care l-am pierdut cu FC Arges, am vrut sa vorbesc cu Iacov, dar el nici nu a dorit sa discute cu mine. Practic, mi-a intors spatele, iar acest lucru m-a deranjat foarte tare. Luni, am avut o sedinta in care ne-am certat la cutite, iar acest lucru m-a determinat sa demisionez. Am simtit ca si el vrea sa scape de mine, astfel ca am plecat eu inainte de a ma da afara", a declarat Vladoiu pentru "News In". Intrebat care ar fi motivele pentru care echipa nu a raspuns la comenzile sale, Vladoiu a raspuns: "Stresul, oboseala si contrele dintre Iacov si Dragomir au afectat echipa. Jucand din trei in trei zile, unii fotbalisti au cedat. Mi-as dori foarte mult ca ei sa-si revina, dar din pacate nu i-am prins in zilele lor cele mai bune". Vladoiu a mai spus ca nu va reveni la formatia de liga secunda FC Snagov, pe care a pregatit-o inainte de a prelua pe FC National. "Vreau sa ma linistesc, fiindca timp de o luna am muncit zi si noapte la FC National. Am venit cu sufletul deschis, nu am luat nici un ban, fiindca asa ne-am inteles, iar acum sunt foarte dezamagit. Daca scoteam cel putin un egal cu FC Arges, continuam cu FC National. Am avut mare ghinion. Nu se pune problema sa ma intorc la Snagov, fiindca nu ar fi corect din partea mea sa fac asta". "Secundul" lui Vladoiu la FC National, Liviu Ciobotariu, va ocupa functia de antrenor interimar, insa Iacov discuta deja cu Sorin Cartu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.