Jucatorii Rapidului au intrat ieri in cantonament pentru partida de maine cu cehii Mlada Boleslav, de pe teren propriu, una pe care sunt obligati sa o castige pentru a merge in primavara Cupei UEFA. Din cauza acestui meci, giulestenii au amanat negoc
Jucatorii Rapidului au intrat ieri in cantonament pentru partida de maine cu cehii Mlada Boleslav, de pe teren propriu, una pe care sunt obligati sa o castige pentru a merge in primavara Cupei UEFA. Din cauza acestui meci, giulestenii au amanat negocierile cu patronul George Copos pentru plata primelor, subiect fierbinte la clubul alb-visiniu. Asa cum se stie, fostul vicepremier a scos de la ciorap un regulament de ordine interioara care prevede ca fotbalistii sa incaseze jumatate din prime in cazul in care se afla pe locul al treilea, 75% pentru locul doi si integral pentru prima pozitie. Jucatorii pregatiti de Razvan Lucescu au o interpretare originala a acestor reglementari, sustinand ca merita 75% din valoarea primelor de joc, intrucat se afla la egalitate de puncte cu Steaua, fiind trimisi pe ultima treapta a podiumului doar din cauza golaverajului inferior. "N-am continuat negocierile pentru ca acum ne gandim la meci. Dar noi speram sa ajungem la 100 la suta, nu la 75 la suta. Pana acum n-am rezolvat nimic, dar speram dupa meciul acesta sa rezolvam intr-un fel sau altul", a comentat ieri capitanul Vasile Maftei, "negociator" din partea jucatorilor. Conform unor surse din interiorul gruparii giulestene, Copos ar fi cedat ieri si ar fi virat 75% din prime, ramanand sa "lupte" cu jucatorii pentru ultimul sfert din bani. Revenind la meciul de maine, rapidistii s-au aratat decisi sa castige. "Pe hartie, Hertha Berlin si Hamburg, adversarii nostri de anul trecut, sunt mult mai puternice decat Mlada. Dar stim foarte bine valoarea fotbalului ceh. Sunt echipe care au multa influenta germana, de aceea cred ca vom avea un meci greu. Intalnim un adversar dificil care sigur vine la Bucuresti sa castige. Dar pentru noi numai victoria conteaza. Avem nevoie de cele trei puncte in perspectiva calificarii", a spus Viorel Moldovan. Presedintele Constantin Zotta a anuntat ca sunt sanse mari ca mijlocasul Costin Lazar, lovit tare duminica la Piatra Neamt, sa fie refacut pentru meciul cu cehii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.