Presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea (foto), a declarat ieri pentru "News In" ca echipa pregatita de Mircea Rednic va avea un meci foarte greu maine seara (ora 21,30), in Belgia, cu FC Bruges, in al doilea meci din grupa B a Cupei UEFA,
Presedintele CA al lui FC Dinamo, Nicolae Badea (foto), a declarat ieri pentru "News In" ca echipa pregatita de Mircea Rednic va avea un meci foarte greu maine seara (ora 21,30), in Belgia, cu FC Bruges, in al doilea meci din grupa B a Cupei UEFA, iar daca dinamovistii vor lua un punct, trebuie sa fie multumiti.
"In meciul cu noi, FC Bruges isi joaca practic calificarea. De aceea, sunt convins ca vom avea un meci foarte dificil, fiindca belgienii au in componenta jucatori foarte valorosi, care ne vor pune mari probleme. Ne multumim si cu un punct, iar daca va fi sa invingem, pot spune ca suntem calificati in primavara europeana", a declarat Badea. Acesta a mai precizat ca, pentru acest meci, fotbalistii nu vor avea o prima speciala, acestia urmand sa primeasca un bonus numai in cazul in care vor trece de grupe. "Noi nu suntem Steaua sa promitem prime exagerate in cazul in care vom invinge. Am fixat o prima de obiectiv, iar daca ne vom califica mai departe, atunci o vom achita", a spus Badea.
Rednic: "Exclud egalul"
Mircea Rednic nu a fost de acord cu presedintele Badea, anuntand ca nici nu concepe ca echipa sa sa nu castige la Bruges. "Speram sa cucerim toate cele trei puncte puse in joc pentru a rezolva calificarea in primavara europeana, care este unul dintre obiectivele noastre din acest an. Excludem varianta unui meci egal, pentru ca eu consider ca nu avem sanse de reusita daca mergem sa obtinem singur punct. Nu ne este teama de ei, desi Bruges trece acum printr-o perioada mai buna, dupa ce a batut pe Charleroi cu 2-0 acasa, si a obtinut un egal, 0-0, pe terenul celor de la Racing Genk, locul intai in Belgia. Eu sunt foarte increzator, chiar daca am trecut printr-o perioada mai proasta la meciul cu Unirea Urziceni", a declarat Mircea Rednic. Antrenorul dinamovist a admis ca ii va fi greu in Belgia, pentru ca are aproape toti mijlocasii accidentati sau suspendati. "Am probleme foarte mari in ceea ce priveste lotul, nu ma pot baza pe 7 jucatori, dar sper sa reusim un rezultat bun. Sper totusi sa speculam faptul ca au si ei un compartiment mai slab, in aparare, sa punem presiune in aceasta parte. Pentru ei va fi mai greu pentru ca e ultima lor sansa si isi pun mari sperante in acest meci", a spus Rednic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.