Ce alte nume vor aparea, in afara de dumneavoastra, pe lista PNG pentru Parlamentul European?
Unul este Vlad Hogea, altul este Dan Pavel. Restul vor fi aflati la momentul potrivit. Eu, Dan Pavel si cu Hogea. Astia vom fi primii trei. Deci sunt
Ce alte nume vor aparea, in afara de dumneavoastra, pe lista PNG pentru Parlamentul European?
Unul este Vlad Hogea, altul este Dan Pavel. Restul vor fi aflati la momentul potrivit. Eu, Dan Pavel si cu Hogea. Astia vom fi primii trei. Deci sunt astia trei de care v-am spus si dupa aia vor mai fi inca cinci, m-ati inteles? Primii sapte-opt vor fi selectati. Noi suntem niste oameni realisti, ne gandim la un procent de 20%, sa luam cam 7-8-10 europarlamentari, m-ati inteles? Primii zece vor fi cei care conteaza.
Ne puteti da si alte nume?
Mai sunt inca doua persoane care lucreaza in mass-media, oameni foarte binecunoscuti si care nu vor sa apara deocamdata. Daca ar aparea numele lor, nu ar mai avea voie sa lucreze, m-ati inteles?
Sunt din presa scrisa, televiziune?
Nu pot sa va spun. Din televiziune sunt. Si daca spun, s-ar putea sa nu mai faca emisiuni.
Sunt de sex masculin?
Da' nu vreau sa mai va spun mai mult. Gata! Ce vreti? Sa va spun tot ce fac? V-am spus trei persoane, nu? De exemplu, Dan Pavel n-ar vrea sa-l spun. O sa spuna: "Bine, ba Gigi, da' tu ce-ai zis?". Sunt oameni care nu vor sa se afle.
Dupa modelul Vadim Tudor, care si-a luat-o consilier pe Oana Zavoranu, v-ati gandit si dvs. sa va luati o consiliera?
Ba, tu ma iei la misto? Pai ma iei la misto, daca imi zici sa-mi iau io o consiliera tanara si cu notorietate. Eu n-o sa-mi iau niciodata o consiliera femeie, m-ati inteles? Ce sa ma invete ea pe mine? Asta e problema lui, a lui Vadim Tudor, eu nu-l copiez. Si daca vreti sa stiti, in primul rand, mie mi se pare ca Oana Zavoranu este mai desteapta decat Lavinia Sandru si decat Raluca Turcan si decat Oana Sarbu (n.r.-Daciana Sarbu). Eu vad ca e mai capabila si mai desteapta Oana Zavoranu.
De ce spuneti ca nu v-ati lua un consilier femeie?
Pai ce sa ma invete pe mine o femeie? Asa sunt eu, mai misogin. Ce sa ma invete pe mine Oana Zavoranu, de exemplu? Sau ce-l invata ea pe Vadim? N-are ce ea sa-l invete. Eu nici nu cred c-o baga in seama. Ce consilier de imagine? Sa apari la televizor cu tatuajele pe brat? Eu n-as lua niciodata consilier. Sau, daca as lua-o, i-as zice: "Ba, pune maneca, sa nu se vada tatuajele, ca noi nu-nvatam tineretul Romaniei sa-si faca tatuaje."
Deci vi se pare desteapta, dar aveti ceva impotriva stilului?
Le da clasa la alea toate. Dar eu n-as lua-o, ca are tatuaje, si eu nu vreau cu tatuaje. La mine, e altceva. Eu sunt partid crestin-democrat. Vadim poate s-o ia, ca el nu e partid crestin-democrat, m-ati inteles? Asa, e desteapta cat patru. Pe Lavinia Sandru praf o face. Si e si mai mai frumoasa ca Lavinia Sandru. De cinci ori e mai frumoasa. Ca a facut ea niste lucruri care i-a stricat frumusetea, aia e parerea ei. Daca barbatu-sau o accepta asa cum e, aia e problema ei... Sa scrii asa cum am spus eu, sa nu minti, ca vezi ca o sa citesc ziarul. Si dupa aia, iti fac niste tatuaje ca la Oana Zavoranu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.