Conducatorii dinamovisti spun ca ar fi bun si un rezultat de egalitate la Bruges, pentru ca i-ar scoate pe belgieni din ecuatia calificarii. Singurul inconvenient il reprezinta numarul mare de indisponibilitati. Chiar daca declaratiile oficialilor din Stefan cel Mare sunt destul de optimiste, antrenorul Mircea Rednic va fi nevoit sa faca destule improvizatii pentru a suplini lipsa absentilor. Una dintre surprizele tehnicianului ""cainilor"" ar putea fi utilizarea lui Catalin Munteanu, care si-a scos bandajul si este apt de joc. DIFICIL. Presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, spune ca va fi un meci greu si ca o victorie a lui Dinamo i-ar duce pe acestia mai departe, in grupe. ""In meciul cu noi, FC Bruges isi joaca practic calificarea. De aceea sunt convins ca vom avea un meci foarte dificil, fiindca belgienii au in componenta jucatori foarte valorosi, care ne vor pune mari probleme. Ne multumim si cu un punct, iar daca va fi sa invingem, pot spune ca suntem calificati in primavara europeana"", a spus Badea. Si directorul executiv al ""cainilor"", Cristi Borcea, recunoaste ca ii este teama de meciul cu belgienii, dar ca are incredere in fortele alb-rosiilor. ""Noi mergem sa scoatem un rezultat bun, am incredere in echipa. Si un punct e folositor pentru noi. Daca am fi avut tot lotul valid, as fi fost foarte optimist. Acesta ar putea fi meciul decisiv si sufletul imi spune ca vom bate cu 2-1"", a declarat Borcea. JUSTIFICARE
""Eu nu am nimic cu oamenii de la Dinamo ori cu antrenorii si jucatorii. Ma pot impaca, sunt o persoana careia nu-i place sa tina cearta. S-au impacat si alti oameni in lumea asta, daramite noi. Poate ma voi intoarce candva in Stefan cel Mare si vom vedea atunci cine a gresit in toata aceasta poveste""
Gigi Netoiu fost actionar Dinamo OBIECTIV
""Dupa degringolada in care se gaseste, discutiile din cadrul clubului si rezultatele nu tocmai bune, Dinamo ar face foarte bine daca ar castiga meciul de la Bruges. Daca va reusi acest lucru, echipa lui Mircea Rednic este ca si calificata in primavara europeana. Ma voi duce si eu in Belgia si sper sa le port noroc""
Dumitru Dragomir presedintele LPF OFERTA DE LA JUVE