Presedintele Grupului de Investigatii Politice (IGP), Mugur Ciuvica, i-a acuzat pe Elena Udrea si pe sotul ei Dorin Cocos ca au intrat "in grupul de interese al fratilor Camataru", fiind asociati, alaturi de o societate apartinand "protejatului clanu
Presedintele Grupului de Investigatii Politice (IGP), Mugur Ciuvica, i-a acuzat pe Elena Udrea si pe sotul ei Dorin Cocos ca au intrat "in grupul de interese al fratilor Camataru", fiind asociati, alaturi de o societate apartinand "protejatului clanului", Nicolae Dumitru, din iunie, intr-o firma de dezvoltari imobiliare din Ilfov.
"Fosta consiliera a presedintelui Romaniei, varful de lance al luptei lui Traian Basescu impotriva <<grupurilor de interese nelegitime>>, persoana pe care Emil Boc ne-o descria recent ca fiind <<inteligenta, extrem de loiala si onesta>>, s-a asociat cu Nicolae Dumitru", se arata intr-un comunicat de presa al GIP.
Conform sursei, Elena Udrea si Dorin Cocos au infiintat, in iunie 2006, New Global Investments SRL, in care detin cate 25% din capital, fiind asociati cu Niro 95 Impex S.A., care detine restul de 50% si care face parte din Grupul de firme Niro, condus de Nicolae Dumitru. El mentioneaza ca Nicolae Dumitru este "un prosper om de afaceri" si un apropiat al clanului Camatarilor.
Actionat in judecata
In replica, fostul consilier prezidential a anuntat sa il actioneze pe Mugur Ciuvica in judecata. "Am decis actionarea in judecata a lui Mugur Ciuvica, in urma afirmatiilor calomnioase la adresa mea, inserate in comunicatul de presa al acestuia. Asocierea numelui meu, fara dovezi, cu numele unor presupusi infractori, este o actiune murdara si de neacceptat", a spus Udrea. Si conducerea Niro a respins afirmatiile lui Ciuvica si a sustinut ca il va da in judecata pe presedintele GIP. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.