Dupa ce a inregistrat domeniile de internet ale vedetelor romanesti, Vodanet a anuntat ieri ca intentioneaza sa le foloseasca pentru a ""dezvolta presa online si jurnalismul independent pe internet"". Prin urmare, compania de publicitate online a

Dupa ce a inregistrat domeniile de internet ale vedetelor romanesti, Vodanet a anuntat ieri ca intentioneaza sa le foloseasca pentru a ""dezvolta presa online si jurnalismul independent pe internet"".

Prin urmare, compania de publicitate online are un proiect ambitios care implica o multime de personalitati publice. Desi zice ca actioneaza pentru nobila cauza a ""jurnalismului independent"", a uitat sa contacteze si jurnalistii, incluzandu-le adresele de internet in grandiosul proiect.

Mai mult, dupa ce intreaga afacere a aparut in presa, Vodanet anunta intr-un comunicat: ""Persoanele publice ale caror adrese de internet au fost inregistrate vor fi contactate de reprezentantii companiei Vodanet Media, pentru a lamuri in detaliu aceste aspecte si pentru a discuta despre viitoarele actiuni din cadrul acestui proiect"". ""Inregistrarea respectivelor domenii a fost primul pas, din cadrul unui proiect complex, pe care Vodanet Media, in calitatea sa de publisher online, l-a facut pentru a dezvolta presa online si jurnalismul independent pe internet"", spun reprezentantii companiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.