Deputatii au fost invitati, cu prilejul manifestarilor ce vor avea loc la 1 Decembrie la Alba-Iulia, la o plimbare cu trenul. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a informat ieri printr-o scrisoare conducerea Camerei, ca va inaugura de Ziua Nati
Deputatii au fost invitati, cu prilejul manifestarilor ce vor avea loc la 1 Decembrie la Alba-Iulia, la o plimbare cu trenul. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a informat ieri printr-o scrisoare conducerea Camerei, ca va inaugura de Ziua Nationala un tren special cu vagoane business-class pe ruta Bucuresti - Alba-Iulia, si retur.
Berceanu arata in scrisoarea adresata presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, ca trenul business-class este primul de acest tip in Romania, iar deputatii care doresc sa mearga la Alba-Iulia cu ocazia Zilei Nationale sunt invitati sa efectueze deplasarea cu acest mijloc de transport modern. Radu Berceanu i-a rugat pe deputati sa-l informeze daca 120 de locuri sunt suficiente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.