"In "Tsunami" sunt preocupat de valul ucigator din fiinta care poate lasa singuratatea pe acoperis dimpreuna cu flora si fauna, cu relativitatea si turbulenta din strada si de la televizor. Dictatura tabloidizarii vietii, a aspectelor ei intime si sp
"In "Tsunami" sunt preocupat de valul ucigator din fiinta care poate lasa singuratatea pe acoperis dimpreuna cu flora si fauna, cu relativitatea si turbulenta din strada si de la televizor. Dictatura tabloidizarii vietii, a aspectelor ei intime si spirituale, e una dintre temele grave din "Tsunami". Acest turneu, in premiera nationala pentru promovarea unei carti de poezie, sper sa faca priza directa si subtila cu publicul iubitorilor de poezie", afirma autorul volumului Dan Mircea Cipariu, totodata presedinte al sectiei de poezie a Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti. "Tsunami" a aparut la Editura timisoreana Brumar, in 500 de exemplare, din care 30 numerotate de catre autor cu un ex-libris semnat de Mihai Zgondoiu. Turneul de lecturi publice pentru promovarea acestei carti se va desfasura in perioada 20-25 noiembrie, in Ardeal, dupa urmatorul program: * 20 noiembrie - Timisoara (Libraria "Joc second", orele 17.00); prezinta Serban Foarta si Robert Serban * 21 noiembrie - Arad (Teatrul "Ioan Slavici", orele 17.00); prezinta Ioan Matiut si Laurian Oniga * 22 noiembrie - Oradea (Facultatea de Litere - sala C 13, orele 16.00); prezinta Ioana Cistelecan si Marius Mihet * 24 noiembrie - Brasov (Libraria "St.O. Iosif", orele 13.00); prezinta Andrei Bodiu si Vasile Selaru * 25 noiembrie - Medias (Liceul "Stefan Ludwig Roth", orele 11.00); prezinta Vasile Popescu sI Mihai Zgondoiu. In fiecare dintre cele cinci orase transilvanene, autorul va citi fragmente din "Tsunami" si va avea sesiuni de autografe. Turneul este sustinut de Uniunea Scriitorilor din Romania, asociatiile Euro CulturArt si Tam-Tam si de ZIUA. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.