Nici nu se uscase bine cerneala tipografica pe tabloidele care anuntau despartiri care mai de care, de la Britney Spears si Kevin Federline pana la Jude Law si Sienna Miller, ca amatorii de mondenitati isi concentrasera deja atentia spre Italia. Pent

Nici nu se uscase bine cerneala tipografica pe tabloidele care anuntau despartiri care mai de care, de la Britney Spears si Kevin Federline pana la Jude Law si Sienna Miller, ca amatorii de mondenitati isi concentrasera deja atentia spre Italia. Pentru ca aici au decis sa isi uneasca destinele actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes, a caror relatie dureaza de un an si jumatate. De altfel, ziua aleasa de cei doi coincide cu data in care fiica lor, Suri, implineste sapte luni.

BARFE SI SECRETE. Pregatirile pentru ceremonia care a avut loc la Bracciano, in apropiere de Roma, s-au desfasurat in mare secret. Cu o zi inainte de ceremonie, amatorii de barfe tari nu puteau decat sa improvizeze pe marginea locului unde va avea loc cununia, a pretului intregii distractii, a ritului dupa care cei doi vor spune ""da"" sau a rochiei pe care o va purta mireasa, care ar cam fi luat in greutate de la ultima proba. In aceste conditii, bursa zvonurilor a pus pe tapet scenarii care mai de care mai fanteziste. Ba ca Tom isi petrece tot timpul tragand de fiare la sala hotelului, ba ca parintii lui Katie nu vor fi prezenti la ceremonie, ba ca palatul inchiriat pentru nunta ar fi bantuit. Ce e sigur e ca intreaga Italia s-a umflat in pene de mandrie ca ""gazduieste"" unul dintre evenimentele mondene ale anului, iar italienii s-au batut sa obtina un loc cat mai in fata. Cine s-a miscat mai repede a apucat una dintre ferestrele cu vedere la castel inchiriate de primaria din Bracciano, contra sumei de 1.000 de euro. Altii, mai putin norocosi, s-au multumit
sa-si rezerve locuri la hotelurile si restaurantele din oras, sperand ca, prin cine stie ce minune, vor da nas in nas cu vedetele. Mai multe agentii de presa si televiziune au rezervat elicoptere in speranta ca vor putea obtine imagini de la eveniment. Acest lucru a fost posibil pentru ca Tom si Katie n-au obtinut de la prefectura decizia de interzicere a survolarii castelului.

CASTELUL. De altfel, cladirea in sine a devenit un element-vedeta in povestea hollywood-iana consumata pe pamant italian. Localnicii au declarat jurnalistilor dispusi sa ii asculte ca o ducesa ucisa acum cateva sute de ani bantuie castelul medieval al familiei Odescalchi, construit in secolul al XV-lea pentru familia aristocrata Orsini.

ZI CU NOROC. Acum fix sapte luni se nastea Suri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.