Premierul Calin Popescu-Tariceanu este nemultumit de modul in care merg lucrarile la Autostrada Transilvania, "in conditiile in care exista finantarea aferenta". El a precizat ca va discuta aceasta problema cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu
Premierul Calin Popescu-Tariceanu este nemultumit de modul in care merg lucrarile la Autostrada Transilvania, "in conditiile in care exista finantarea aferenta". El a precizat ca va discuta aceasta problema cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Premierul a spus ca, desi sunt si probleme obiective, cum ar fi faptul ca, din cauza somajului foarte redus din judetul Bihor nu se gaseste forta de munca necesara, acest lucru nu este o scuza pentru intarzierea lucrarilor. In replica, Berceanu a anuntat ca va discuta cu premierul despre aceasta. "Nu stiu ce declaratii a facut premierul, dar daca e nemultumit vom discuta despre situatia autostrazii", a spus ministrul Transporturilor. "Noi am decis sa nu mergem pe graficul stabilit de guvernul anterior pentru ca, dupa finalizarea primelor tronsoane, nu se putea circula imediat, asa ca am decis sa facem in asa fel incat odata ce un tronson este finalizat sa se poata porni circulatia", a conchis Berceanu. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.