Vicecampioana baschetului masculin autohton, Mobitelco Cluj, a facut un pas important spre faza secunda a Challenge EuroCup, dupa ce a invins, joi, in deplasare, echipa cipriota Keravnos Nicosia, cu 100-95. Desi intalnirea s-a desfasurat in conditii
Vicecampioana baschetului masculin autohton, Mobitelco Cluj, a facut un pas important spre faza secunda a Challenge EuroCup, dupa ce a invins, joi, in deplasare, echipa cipriota Keravnos Nicosia, cu 100-95. Desi intalnirea s-a desfasurat in conditii ciudate, intr-o sala in care s-a fumat si s-a consumat alcool, clujenii au trecut peste acest obstacol si s-au impus intr-un final nerecomandat cardiacilor, americanul LeVar Seals (33 p) iesind din nou la rampa. Conform datelor oficiale, in ultimul minut, la scorul de 96-87 pentru clujeni, gazdele au bifat o serie de opt puncte si au echilibrat situatia, dar actiunile lui Seals si Medvedj au readus linistea printre studenti, care au urcat, astfel, in fotoliul de lider al grupei, cu punctaj maxim. Din pacate, in competitia similara feminina, Olimpia a fost spulberata in fief-ul echipei israeliene Eliztur Ramla, cu 89-55, si ocupa ultima pozitie in grupa. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.