Gigi Becali (foto) incearca in aceste zile sa dea o dubla lovitura, invitandu-l la meciul Stelei de marti, cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor, pe premierul maghiar Ferenc Gyurcsany, care si-a exprimat recent simpatia pentru campioana Romaniei. Daca
Gigi Becali (foto) incearca in aceste zile sa dea o dubla lovitura, invitandu-l la meciul Stelei de marti, cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor, pe premierul maghiar Ferenc Gyurcsany, care si-a exprimat recent simpatia pentru campioana Romaniei. Daca politicianul ungur va accepta invitatia, cu siguranta Becali va putea aparea fara probleme in fata Comisiei de disciplina, unde trebuie sa raspunda pentru afirmatia xenofoba "CFR este echipa ungureasca". In plus, ar fi un prim politician strain de rang inalt care ar ajunge pe un stadion din Romania, dupa ce Jacques Chirac, presedintele Frantei, nu a ajuns la meciul Steaua - Olympique Lyon.
"Vreau ca premierul Ungariei sa vina la meciul cu Dinamo Kiev. Ii voi trimite o invitatie prin intermediul Ministerului de Externe, pentru ca doresc sa vina la meci, deoarece este un stelist adevarat", a declarat Gigi Becali pentru NewsIn. Reactia patronului din Ghencea a venit in urma afirmatiilor facute de seful Guvernului Ungariei, care i-a marturisit omologului sau de la Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu, ca apreciaza foarte mult performantele internationale ale Stelei si ca isi doreste ca si tara sa sa aiba o echipa de talia celei din Ghencea. Becali a comentat si afirmatiile facute de Mirel Radoi, care isi doreste sa intalneasca pe Dinamo in primavara Cupei UEFA: "Eu nu vreau sa jucam cu Dinamo. Nu ar face bine fotbalului romanesc, pentru ca una dintre echipe ar trebui sa paraseasca competitia. Ideal ar fi sa ne intalnim in finala, atunci am da o lectie Europei", a spus politicianul din fruntea Stelei. El a mai gasit cateva cuvinte frumoase pentru rivalii de la Dinamo, apreciind ca acestia pot egala performanta de anul trecut a echipei sale, care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.