Copilul teribil a Hollywoodului, actrita Lindsay Lohan, a fost in ultimii ani una din "preferatele" paparazzilor, care au surprins toate aspectele vietii sale tumultoase. Recent, o noua actiune a paparazzilor londonezi s-a soldat cu un succes rasu
Copilul teribil a Hollywoodului, actrita Lindsay Lohan, a fost in ultimii ani una din "preferatele" paparazzilor, care au surprins toate aspectele vietii sale tumultoase. Recent, o noua actiune a paparazzilor londonezi s-a soldat cu un succes rasunator: fotografierea cicatricelor pe care vedeta le tinuse ascunse sub bandaje in ultimele luni. Inainte de a fi date publicitatii, imaginile au fost analizate de mai multi experti iar concluzia acestora a fost unanima: actrita in varsta de 20 de ani s-a automutilat!
"Fotografiile sunt extrem de clare iar semnele vorbesc de la sine. De altfel, antebratele sunt zonele preferate de cei care se automutileaza", a declarat pentru "The Sun" expertul Jan Sutton, autorul a doua carti despre automutilare.
"Se poate vedea ca unele cicatrice mai proaspete au fost facute in apropierea unora mai vechi care sunt aproape vindecate. Este aproape imposibil de crezut ca aceste rani s-au produs in urma unui accident sau a unei cazaturi, pentru ca numarul lor este mult prea mare si sunt prea regulate", a mai spus Sutton.
In afara cicatricelor de la incheietura mainii stangi, actrita prezinta pe antebratul mainii drepte urmele unei arsuri in forma de opt, despre care specialistii spun ca ar fi putut fi facuta cu o tigara.
Jan Sutton precizeaza ca automutilarea este practicata de un numar din ce in ce mai mare de tineri instabili din punct de vedere emotional sau care nu fac fata unei vieti prea agitate.
"La capatul puterilor"
De altfel, Lindsay declara la un moment dat ca simte ca a ajuns "la capatul puterilor" si ca se teme sa nu moara pentru ca si-a fortat organismul firav mult peste limitele sale.
In luna iulie a acestuia an, actrita a fost dusa la spital direct de pe platourile de filmare iar la scurt timp dupa acest incident, Lindsay a admis ca sufera de anorexie si ca a luat droguri. " Imi faceam singura rau. Uneori, sa fii atat de slab este un lucru extrem de periculos pentru sanatate. Dar eu nu realizam asta", spune actrita, printre iubitii careia s-au numarat Bruce Willis si Leonardo DiCaprio. "La un moment dat cand cineva m-a intrebat daca ma simt bine am inceput sa tip ca iesita din minti. (...) Stiam ca am o problema, dar nu puteam accepta acest lucru. Bratele imi erau ingrozitor de slabe. Uneori, persoanele apropiate imi spuneau: "O sa mori daca nu ai grija de tine", mai povestea Lohan la vremea respectiva.
Purtatoarea de cuvant a vedetei a declarat insa ca ranile actritei s-au produs in urma unei cazaturi. "Nu este nimic alarmant. S-a zgariat dupa ce a cazut in niste tufisuri. A purtat bandaje cateva zile, dar ranile nu sunt atat de serioase pe cat par", a precizat sursa citata. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.