"Daca te bagi in troaca, te mananca porcii" - cam asta e concluzia la care ar putea ajunge nu numai cititorul articolelor de ieri din ZIUA privitoare la felul cum a fost lucrat Adrian Nastase de fostii lui amici, ci chiar ex-liderul PSD insusi. Si po
"Daca te bagi in troaca, te mananca porcii" - cam asta e concluzia la care ar putea ajunge nu numai cititorul articolelor de ieri din ZIUA privitoare la felul cum a fost lucrat Adrian Nastase de fostii lui amici, ci chiar ex-liderul PSD insusi. Si poate e mai putin important daca Domnia-Sa e vinovat sau nu in dosarele instrumentate de DNA (asta o va stabili Justitia); ceea ce cu adevarat semnificativ e ca, politic, Adrian Nastase e un om terminat. Cu atatea tinichele, reale sau imaginare, in coada, nimeni nu se intrevede a-l sustine pentru o eventuala revenire in forta in structurile de varf ale PSD (desi media inteligentei social-democrate era parca mai mare cu Nastase decat cu Vanghelie...). Dar cel care a pierdut pe ultimii metri cursa pentru prezidentiale a facut-o pe mana lui; a fost atat de sigur c-o sa castige incat n-a mai bagat de seama ca imaginea sa se eroda pe zi ce trece si ca prin aroganta lui si acapararea puterii intr-un singur sens isi deranjeaza chiar tovarasii de drum (era sa zic de "drumul mare"...).
"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu", si-ar putea zice, in barba, precum Lapusneanu, locatarul din Zambaccian. Si adevarul este ca daca s-ar intampla asta, ar fi un spectacol de o rara savoare. Dar ma tem ca nu vom avea parte de el cata vreme toate itele, precum altadata toate drumurile duceau la Roma, duc astazi, in cazul lui Nastase, la Cotroceni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.