Steaua va pune in vanzare astazi ultimele 1000 de bilete pentru partida de marti, din Liga Campionilor, cu Dinamo Kiev. Toate tichetele sunt la peluza a doua si vor putea fi achizitionate incepand cu ora 11, la casele de la stadionul din Ghencea. Pre
Steaua va pune in vanzare astazi ultimele 1000 de bilete pentru partida de marti, din Liga Campionilor, cu Dinamo Kiev. Toate tichetele sunt la peluza a doua si vor putea fi achizitionate incepand cu ora 11, la casele de la stadionul din Ghencea. Pretul unui tichet este de 35 de lei, iar o persoana nu va putea achizitiona mai mult de patru bilete. In cazul in care cele aproximativ 1000 de bilete la peluza a doua nu se vor epuiza astazi, pana la ora 17, cand se inchid casele, doritorii vor mai putea cumpara si maine, incepand cu ora 11. Steaua rezervase initial 2000 de bilete pentru Dinamo Kiev, insa la meciul de marti vor veni doar cateva sute de suporteri ucraineni. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.