"Echilibrarea raportului de forte din Alianta ar trebui sa fie consecinta fireasca a cresterii PNL in sondaje. Dar acest lucru incepe sa fie practic imposibil. Partidul n-a adunat capital electoral de pe urma anuntatei aderari a Romaniei la Uniunea E
"Echilibrarea raportului de forte din Alianta ar trebui sa fie consecinta fireasca a cresterii PNL in sondaje. Dar acest lucru incepe sa fie practic imposibil. Partidul n-a adunat capital electoral de pe urma anuntatei aderari a Romaniei la Uniunea Europeana. Partidul n-a atras simpatie in conditiile cresterii economice solide din ultimii doi ani. Cele mai mari oportunitati de crestere a credibilitatii au fost ratate. In mod evident, ceva nu merge in PNL in clipa de fata. Starea dominanta ce guverneaza astazi conducerea PNL este autoamagirea, in timp ce proiectul politic al PNL este incremenirea. E timpul sa admitem ca avem o problema. Odata cu admiterea acestui fapt, PNL trebuie sa genereze si o solutie pe masura. Pentru aceasta solutie, suntem pregatiti inclusiv pentru sacrificii politice de natura personala".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.