Actrita italiana Sophia Loren, in varsta de 72
de ani, a devenit cea mai in etate vedeta feminina care a pozat pentru un calendar al celebrei firme de cauciucuri Pirelli.

Sophia este una dintre cele cinci actrite ce figureaza in cea de-a 33-a editie calendarului, care apare luna aceasta. Potrivit purtatorilor de cuvant ai firmei, au pozat pentru acelasi eveniment Naomi Watts, Penelope Cruz, Hilary Swank si Lou Doillon.

Dupa sedinta foto, Sophia Loren a marturisit ca s-a distrat foarte bine si ca s-a simtit ""ca o pustoaica"". Surse din Pirelli au negat ca Loren apare nud, iar ""Corriere della Sera"" a publicat deja o fotografie in care actrita poarta lenjerie si e acoperita de un cearsaf.

Citeste si:

ARTA. Calendarul Pirelli a aparut prima data in 1964. A devenit unul dintre cele mai dorite calendare din lume, se editeaza intr-un numar limitat, nu este disponibil pe piata si este oferit de Pirelli partenerilor. Este o opera de arta asupra careia si-au lasat amprenta, de-a lungul timpului, fotografi de calibru. Pe lista modelelor celebre care au pozat pentru Pirelli sunt inscrise Eva Herzigova, Kate Moss, Cindy Carwford si Naomi Campbell.

SECRETUL. Simbol al cinematografiei italiene, recompensata cu doua premii Oscar, dintre care unul pentru intreaga cariera, Sophia Loren tocmai a fost votata simbolul frumusetii naturale, in urma unui sondaj pe internet numit ""Dare to Be Bare"" (""Indrazneste sa-ti arati goliciunea"") , surclasand vedete cu mult mai tinere, precum Catherine Zeta Jones sau Cameron Diaz, conform BBC News Online. Intrebata care este secretul frumusetii ei fara varsta, minunea italiana a declarat ca totul se datoreaza optimismului, spaghetelor si uleiului de masline! Si cum ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, arhiepiscopul de Genova a declarat odata ca, desi Vaticanul se opune clonarii umane, ""se poate face o exceptie in cazul Sophiei Loren"". Fara comentarii.