Castelul italian din apropiere de Roma, ales de actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes pentru nunta lor care va avea loc sambata, este bantuit de fantoma unei ducese care a murit asasinata, conform spuselor localnicilor, informeaza celebrity
Castelul italian din apropiere de Roma, ales de actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes pentru nunta lor care va avea loc sambata, este bantuit de fantoma unei ducese care a murit asasinata, conform spuselor localnicilor, informeaza celebrity.com.
Desi cuplul hollywoodian nu a confirmat locul ceremoniei de casatorie, toate indiciile duc spre castelul medieval al familiei Odescalchi, situat pe malul lacului Bracciano, langa Roma. Castelul a fost construit in secolul al XV-lea pentru familia aristocrata Orsini. Legenda spune ca sotia cu mult mai tanara a lui Paolo Giordano I Orsini, Isabella de Medici, isi introducea amantii in castel printr-o usa secreta. Cei care nu o satisfaceau pe ducesa erau aruncati, printr-o usa separata, intr-o fantana. Cand violentul si nemilosul Paolo, care devenise intre timp duce de Bracciano, a descoperit ca sotia sa avea amanti, a hotarat sa o ucida in timp ce se aflau in vacanta la locuinta lor din Florenta: in timpul unei cine a strangulat-o. Folclorul local spune ca, in semn de razbunare, Isabella bantuie camerele castelului unde a trait si unde cuplul numit de presa TomKat urmeaza sa-si jure credinta. Presa locala mai face speculatii asociind numele ducesei cu cel al fiicei adoptate de Tom Cruise in timpul casatoriei cu australianca Nicole Kidman, Isabella, in varsta de 13 ani. Intre timp, italienii se pregatesc asiduu pentru nunta lui Tom Cruise unde sunt asteptate celebritati precum John Travolta si Kelly Preston, Steven Spielberg, Michael Douglas si sotia sa Catherine Zeta Jones. Cele mai bune hoteluri din oraselul Bracciano sunt deja pline. Primaria oraselului italian a decis sa inchirieze ferestrele cu vedere spre castelul unde se va desfasura evenimentul pentru 1000 de euro fiecare. Mai multe agentii de presa si televiziune au rezervat elicoptere in speranta ca vor putea obtine imagini de la acest eveniment, datorita faptului ca prefectura a refuzat sa interzica survolarea castelului. Conform presei italiene, un post de televiziune si trei publicatii vor imparti exclusivitatea fotografiilor contra unei sume cuprinsa intre 5 si 10 milioane de dolari. Cuplul a preferat sa se casatoreasca in Italia pentru ca aici au facut publica pentru prima data povestea lor de dragoste, in urma cu un an si jumatate. Cruise si Holmes si-au anuntat logodna in iunie 2005, la mai putin de trei luni de cand s-au afisat impreuna in aceasta tara. Fiica lor, Suri, s-a nascut pe 18 aprilie, in Statele Unite, iar in ziua nuntii va implini sapte luni. Este cel de-al treilea mariaj pentru Cruise, in varsta de 44 de ani si primul pentru Holmes, in varsta de 27 de ani. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.