Ultimul ""marait"" in moda caineasca. Cainele dumneavoastra are nevoie de un nou ""look""? Iata cele mai noi tendinte high class si casual.
Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Si cum celui mai drag companion nu-i puteti r
Ultimul ""marait"" in moda caineasca. Cainele dumneavoastra are nevoie de un nou ""look""? Iata cele mai noi tendinte high class si casual.
Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Si cum celui mai drag companion nu-i puteti refuza nimic, puteti sa-i rasplatiti loialitatea oferin-du-i o garderoba. Designerii vestimentari nu au neglijat segmentul clientelei ""latratoare"", asa ca nu veti fi nevoiti sa cautati prea mult hainutele dorite.
Rasfatatii. In functie de bugetul fiecaruia, puteti confectiona imbracamintea cainelui dumneavoastra ""in regie proprie"" - cu andreaua sau croseta - sau sa mariti bugetul familiei pentru a-i achizitiona haine ""de firma"".
Din ultima categorie - a cateilor rasfatati de stapanii cu dare de mana - fac parte labradorul Sunny si chuwawa Pitchies. Ei sunt doi dintre ""membrii"" familiei Alina si Cornel Tabacaru, oameni de afaceri romani stabiliti in Canada.
Pitchies! Autografe, mai tarziu ...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.