Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a pretins ieri ca nu doreste sa ramana cu orice pret in fruntea arbitrilor si ca, daca i se va cere, va pleca imediat. "Daca responsabilii FRF considera ca CCA nu-si face datoria, sau este incapabila si ca locul
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a pretins ieri ca nu doreste sa ramana cu orice pret in fruntea arbitrilor si ca, daca i se va cere, va pleca imediat. "Daca responsabilii FRF considera ca CCA nu-si face datoria, sau este incapabila si ca locul meu nu este aici, fara discutie ma voi retrage sau ne vom retrage. Exista persoane care nu au ce face si cred ca locul lor este in fruntea comisiei", a spus Constantin, aluzie la Ion Craciunescu, fostul sef al CCA, care a criticat in mai multe randuri actuala conducere. Costica "Valcea" a mai anuntat ca l-ar dori alaturi pe Craciunescu, spunand ca nu doreste sa faca publica "mostenirea" primita de la acesta. Apoi l-a acuzat de nenumarate dezimformari, in timp ce multi dintre presedintii de cluburi admit ca "era mai bine pe vremea lui Craciunescu".
Gheorghe Constantin a afirmat ieri ca a fost amenintat de catre un oficial dupa o sanctiune severa aplicata unui arbitru, refuzand, ca de obicei, sa faca public numele acestuia. "Nu pot rupe relatia formata intre un arbitru si un jucator sau conducator. Problema e ca arbitrul sa isi vada de treaba si sa faca lucrul pentru care a fost trimis la meci, altfel e tras pe dreapta. Am primit si amenintari dupa ce am tras un arbitru pe dreapta, ca s-a luat o masura dura. Daca arbitrul cade in capcana, se duce munca lui de rapa", a spus "Valcea". Apoi i-a luat la puricat pe arbitrii care au gresit in ultima vreme, admitand ca Marius Martis a "comis-o" la doua dintre golurile stelistilor in meciul cu FC National. "La fel, Abrudan la Petrolul - Prefab n-a vazut o jenare a portarului oaspetilor. Credeti ca Martis nu regreta ca n-a vazut cele doua faze? Dupa tur, se trage linie, din cei 26-28 de arbitri incercati, vor ramane probabil 18. Ceilalti merg acolo unde le e locul, unde li se permite sa greseasca mai mult. Asistentul Claudiu Tripa a facut o greseala elementara, deci n-are ce cauta acolo. Daca-l mentinem, inseamna ca avem interese", a comentat Constantin, trecand destul de usor cu vederea maniera "criminala" in care Abrudan a impins de la spate pe Petrolul in meciul cu Prefab Modelu si fara sa explice de ce arbitrul in cauza a fost trimis la trei jocuri ale ploiestenilor in ultimele sase etape de pe teren propriu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.