Liderul conservator zice ca Ministerul Economiei nu mai are nici o ratiune de a exista, iar ministrul Economiei se bucura, ironic, ca seful l-a bagat in seama.

"Avem un Minister al Economiei si nici el nu mai are obiect al muncii", a declarat, intr-un interviu acordat "Academiei Catavencu", liderul Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu. Postul de ministru al Economiei este detinut de Codrut Seres. Solicitat sa comenteze afirmatia sefului sau pe linie de partid, ministrul Seres a declarat ca n-a avut o discutie, in prealabil, cu Voiculescu. "Ma bucur ca Partidul Conservator si-a dat seama ca are un ministru", ne-a declarat Seres.

Un precedent ciudat

Ministrul Economiei a intrat, indirect, in conflict cu afacerile derulate de liderul PC atunci cind a demarat controalele legate de contractele de achizitie de energie. In urma lor a reiesit ca firma lui Dan Voiculescu, Grivco, achizitiona energie electrica de la unul dintre complexurile energetice aflate in subordinea lui Seres, lucru care i-a pus pe cei de la Grivco in postura de a da explicatii publice despre contractele pe care le deruleaza.