Un magazin de bijuterii din Bucuresti a fost ieri tinta unei tentative de jaf armat.

Doi indivizi cu fetele acoperite de cagule au intrat ieri in magazinul As Bijou de pe Calea Mosilor si, sub amenintarea unui pistol, le-au cerut c
Un magazin de bijuterii din Bucuresti a fost ieri tinta unei tentative de jaf armat.

Doi indivizi cu fetele acoperite de cagule au intrat ieri in magazinul As Bijou de pe Calea Mosilor si, sub amenintarea unui pistol, le-au cerut celor doua vinzatoare sa le dea banii din casa. Una dintre acestea a declansat sistemul de alarma, fapt ce i-a speriat pe cei doi tilhari, care au fugit din magazin. Tipetele celor doua vinzatoare i-au atras atentia unui tinar lucrator de la un magazin din imediata vecinatate, care s-a repezit sa-i urmareasca pe cei doi. Observindu-l, acestia s-au oprit si l-au amenintat pe tinar cu un cutit.

Politistii banuiesc faptul ca pistolul ar putea fi unul de jucarie. Hotii si-au scos cagulele, pe care le-au ascuns in haine, astfel incit martorii evenimentului au putut da semnalmentele acestora (tineri, 18-20 de ani, unul tuns scurt, celalalt cu creasta). Imediat dupa tentativa de jaf, cei doi au intrat in sediul unei banci, unde au baut apa de la automatul din holul institutiei. Potrivit unor surse judiciare, camerele de supraveghere ale magazinului de bijuterii nu functionau, iar cimpul de acoperire al celor din sediul bancii nu viza traseul de la intrarea in banca la automatul de apa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.