La 25 noiembrie, in studioul TON din Buftea va avea loc un concert extraordinar cu cele mai cunoscute piese din intreaga cariera a Loredanei. Melodiile sunt selectate de pe ""Jamparalele"" (""Departare"", ""Cat ii Maramuresul"", ""Vreau toata noaptea
La 25 noiembrie, in studioul TON din Buftea va avea loc un concert extraordinar cu cele mai cunoscute piese din intreaga cariera a Loredanei. Melodiile sunt selectate de pe ""Jamparalele"" (""Departare"", ""Cat ii Maramuresul"", ""Vreau toata noaptea""), dar si din albume mai vechi (""Buna seara, iubito"", ""Aromaroma"", ""Marioara de la Gorj"", ""Extravaganza"", ""O fata singura in noapte"" etc.).

VIDEOCLIP. In concert, ea va canta cu formatia care o acompaniaza de obicei si, dintre invitati, confirmat pana in acest moment este Matteo, alaturi de care interpreteaza melodia ""Departare"". Fanii Loredanei o pot vedea in concertul de la Buftea daca se inscriu la www.profm.ro, transportul din Bucuresti pana la Buftea fiind pus la dispozitie de MediaPro Music.

Mai trebuie spus ca spectacolul, care va fi inregistrat si transpus pe DVD, va fi transmis ulterior de Pro TV. Tot in noiembrie, Loredana va aparea ""pe sticla"" cu un nou videoclip, regizat de Dragos Buliga pentru piesa ""Cat ii Maramuresul"", extrasa de pe albumul ""Jamparalele"". Clipul s-a filmat recent timp de peste 15 ore, cu o trupa de circari profesionisti (oameni pe picioroange, inghititori de sabii, pitici) si peste 20 de figuranti, cu decoruri, costume si machiaje desprinse dintr-o lume ciudata.



Discuri pentru player


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.