Nazistii nu si-au ascuns niciodata dorinta de a deveni ""stapanii lumii"". Hitler, un adevarat ""Mesia"" al nazistilor, a pus bazele unui Ordin Ocult, apeland la cunostinte si practici stravechi ale Magiei Negre, transmise, de-a lungul timpului, din
Nazistii nu si-au ascuns niciodata dorinta de a deveni ""stapanii lumii"". Hitler, un adevarat ""Mesia"" al nazistilor, a pus bazele unui Ordin Ocult, apeland la cunostinte si practici stravechi ale Magiei Negre, transmise, de-a lungul timpului, din generatie in generatie. Reprezentantii celui de al Treilea Reich si, mai ales, membrii faimoaselor trupe SS apartineau unui ordin ocult aflat in slujba fortelor raului, actiunile lor bazandu-se pe principiile ritualurilor magice.
Ei erau inspirati de asa-numita Forta Vril, folosita de reprezentantii rasei Vril-ya si descrisa in paginile unei carti scrise de Bulwer Lytton in 1871. Lucrarea ilustra aventurile unui miner ce descoperea intr-o caverna o galerie ce conducea spre o lume subterana populata de reprezentantii unei rase avansate. Elita nazista intentiona sa confere ordinului un caracter perpetuu, sa domine lumea prin forta si sa exercite un control psihic absolut asupra indivizilor. Unul dintre principalele obiective era eliminarea evreilor, alt scop fiind inlocuirea crestinismului in Europa cu religia nazista, locul lui Iisus urmand a fi luat de Hitler. Membrii elitei naziste si cei ai trupelor speciale SS erau invatati sa foloseasca elementele fortelor manifestate in plan psihic.
IERARHIE. Elita nazista avea acces la Notiunile Mistice Naziste de Baza ale Superiorilor Nevazuti si Necunoscuti care au exercitat o influenta puternica asupra lui Hitler, oferindu-i capacitatea de a hipnotiza masele. Colaboratorul lui Hitler si presedintele nazist al Senatului din Danzig in anii 1933-1934, Hermann Rauschning, a fost martor ocular la cateva accese de nebunie ale Führerului, descriind o serie de astfel de episoade in cartea ""Vocea distrugerii"", aparuta in 1940, in SUA. Potrivit autorului, in viziunea lui Hitler, ordinea sociala a viitorului urma sa cuprinda o elita de ""superstapani"", urmata de membrii de partid, in ordine ierarhica. Ei conduceau masa adeptilor anonimi, servitorilor si muncitorilor, considerati insa superiori reprezentantilor popoarelor cucerite, porecliti ""sclavi moderni"". Categoriile sociale amintite urmau sa fie conduse de o ""nobilime"" despre care Rauschning se temea sa aminteasca. Un adevarat paradox poate fi considerat faptul ca, dupa moartea sa, cadavrul lui Adolf Hitler nu a fost identificat oficial niciodata. NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.