Declaratiile patronului Stelei, Gigi Becali, vizavi de corectitudinea partidei dintre Dinamo si Otelul Galati, scor 3-0, i-au iritat pe oficialii ""cainilor"". ""Va trebui sa probeze ceea ce a spus. Am depus memoriu la federatie si Gigi Becali va aju
Declaratiile patronului Stelei, Gigi Becali, vizavi de corectitudinea partidei dintre Dinamo si Otelul Galati, scor 3-0, i-au iritat pe oficialii ""cainilor"". ""Va trebui sa probeze ceea ce a spus. Am depus memoriu la federatie si Gigi Becali va ajunge in fata comisiilor abilitate"", au raspuns actionarii dinamovisti. La sugestia conducerii, s-a luat decizia ca jucatorii si tehnicienii, alaturi de oficiali, sa intre in ""silenzio stampa"" pe termen nelimitat.
Altfel, ieri, Dinamo a sustinut un meci de verificare in compania echipei secunde, pe care l-a castigat cu scorul de 2-0. Golurile au fost inscrise de Danciulescu si Simion, primul ratand si un penalty. Antrenorul Mircea Rednic l-a urmarit in mod special pe juniorul Lemnaru, golgeterul lui Dinamo II in Liga 3. La final, jucatorii nu au discutat cu reprezentantii mass-media.
Bogdan Lobont va da raspunsul la finele sezonului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.