Dantura actritei americane Faye Dunaway nu a fost niciodata una perfecta, stralucitoare, specifica vedetelor de la Hollywood. In urma cu aproximativ un an si jumatate insa, relateaza dailymail.co.uk, dintii actritei in varsta de 65 de ani aratau parc
Dantura actritei americane Faye Dunaway nu a fost niciodata una perfecta, stralucitoare, specifica vedetelor de la Hollywood. In urma cu aproximativ un an si jumatate insa, relateaza dailymail.co.uk, dintii actritei in varsta de 65 de ani aratau parca mai rau ca niciodata. Probabil ca atunci a fost momentul in care diva s-a hotarat sa faca o schimbare decisiva in ceea ce priveste fizicul, marcat de trecerea timpului, iar saptamana trecuta, la premiera ultimului sau film, publicul a fost efectiv uluit de aspectul sau mai proaspat ca niciodata si de dantura stralucitoare (dupa parerile specialistilor, nou-nouta). "Exista momente in viata unui om cand nu se mai preocupa asa cum ar trebui de dantura sa. Eu insa trebuia neaparat sa fac ceva. Tom Cruise si-a pus dintii la punct, asa ca am prins si eu curaj sa fac la fel", a declarat Faye Dunaway.
Chirurgul estetician Alex Karidis, unul dintre preferatii starurilor, nu crede ca Dunaway si-a facut implant dentar. "Este o diferenta uluitoare intre o fata fardata si una naturala, mai ales de la o varsta incolo. Pare, intr-adevar, ca actrita a recurs la chirurgia plastica si dentara pentru a arata asa, dar parerea mea este ca procedurile folosite de ea sunt nechirurgicale. Cred ca si-a injectat un pic de Botox, a slabit, si-a albit dintii si cam atat", spune Alex Karidis. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.