Investkredit a acordat, in primele noua luni ale acestui an, in Romania, finantari de 70 milioane euro si estimeaza ca pana la finele anului suma va depasi 100 milioane euro, a declarat Claudiu Ferentz, seful reprezentantei Investkredit in Romania, b
Investkredit a acordat, in primele noua luni ale acestui an, in Romania, finantari de 70 milioane euro si estimeaza ca pana la finele anului suma va depasi 100 milioane euro, a declarat Claudiu Ferentz, seful reprezentantei Investkredit in Romania, banca specializata in finantarea companiilor pe termen lung si mediu. El a precizat ca mai mult de jumatate din finantari au fost destinate proiectelor din domeniul imobiliar. "In prezent, negociem acordarea de finantari pentru proiecte logistice si comerciale", a mai spus Ferentz. Reprezentantii Investkredit, companie controlata de grupul austriac Volksbank, au explicat prezenta lor pe piata autohtona, aratand ca, in prezent, Romania e una dintre cele mai atractive piete din Europa de Sud-Est, oferind un mediu propice investitiilor imobiliare. Printre clientii actuali ai bancii se numara o parte din cele circa 3000 companii cu capital austriac aflate pe piata romaneasca. In 2007, finantarile acordate de ar putea ajunge la aproximativ 140 milioane euro, pentru ca in 2008 sa depaseasca 200 milioane euro. Investkredit se orienteaza catre proiecte cu valoare de peste 10 milioane euro. Compania controleaza 65% din capitalul Europolis. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.