Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, a admis la final ca "bancarii" au jucat foarte prost, dar l-a acuzat si pe arbitrul Martis pentru ajutorul dat ros-albastrilor, prin validarea golului doi reusit de There
Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, a admis la final ca "bancarii" au jucat foarte prost, dar l-a acuzat si pe arbitrul Martis pentru ajutorul dat ros-albastrilor, prin validarea golului doi reusit de Thereau dupa un fault evident la Lincar si pentru dictarea gratuita a unei lovituri de la 11 metri dupa o deposedare corecta a aceluiasi Lincar la Oprita. "Sunt suparat, dupa un joc foarte prost al nostru. Nu cred ca arbitrul central ar fi trebuit sa intre in acest joc prost. Ar fi trebuit sa ne lase doar pe noi sa ne facem de ras, dar a reusit si el sa se faca tare rau. Nu trebuia sa intre in acest joc murdar. Se ridica multe semne de intrebare. National are nume de jucatori, nu jucatori. Unii dintre ei vor ajunge la echipa a doua pana la finalul contractelor, dar nu va pleca nimeni de la echipa", a spus Iacov. Prezent la meci in calitate de supervizor, Dumitru Dragomir a criticat politica de transferuri a "bancarilor". "Cand vinzi jucatori de valoare si ramai fara echipa, iar dupa aia dai din gura... N-am dreptul sa spun ca FC National e echipa de Liga a II-a, este o echipa de Liga I. O echipa careia ii vinzi jumatate din valori si nu aduci macar jucatori apropiati de ei, e greu sa rezisti", a afirmat Dragomir, salutand si "momentul Radoi": "Frumoasa revenirea lui Radoi, dar si strategia ca el sa bata 11 metri". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.