Autoritatile din judetul Alba au deschis o ancheta in cazul mortii a doi pacienti cu probleme psihice ale caror rude sustin ca decesul, survenit la sfarsitul saptamanii trecute, la un interval de doua ore, s-ar fi produs in conditii suspecte. Cei doi
Autoritatile din judetul Alba au deschis o ancheta in cazul mortii a doi pacienti cu probleme psihice ale caror rude sustin ca decesul, survenit la sfarsitul saptamanii trecute, la un interval de doua ore, s-ar fi produs in conditii suspecte. Cei doi pacienti, Mariana R., de 25 de ani si Marian M., de 53 de ani, internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Cugir, au fost gasiti decedati.
Rudele celor doi pacienti au sesizat ieri Politia si sustin ca la primele ore ale diminetii, cand au venit sa-i viziteze, li s-a ascuns faptul ca acestia au murit, fiind anuntati despre acest lucru cateva ore mai tarziu. Atat apartinatorii tinerei, cat si cei ai barbatului au cerut o investigatie amanuntita in acest caz pe motiv ca cei doi au murit in conditii suspecte. Inspectoratul de Politie al judetului Alba a anuntat ca a deschis o ancheta in acest caz si ca in urma necropsiei s-a stabilit ca moartea celor doi nu a fost violenta. Marian M. a murit in urma unor complicatii cardiace, fiind hipertensiv, iar decesul Marianei R. a survenit pe fondul unei pancreatite acute. La randul sau, purtatorul de cuvant al Autoritatii de Sanatate Publica Alba, dr. Cristina Galos, a declarat, citat de Mediafax, ca institutia nu a primit nici o sesizare privind acest caz din partea rudelor celor doi pacienti morti, iar cercetarile ulterioare sunt de competenta Politiei. Conducerea Spitalului Orasenesc Cugir nu a dorit sa comenteze in nici un fel acest caz. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.