La ceas aniversar, Vlad Ionescu marturiseste ca are patru modele in viata profesionala, doi dintre ei nu mai lucreaza la Antena 1, Radu Cosarca si Dumitru Graur, iar ceilalti doi lucreaza inca la Antena 1, Lucian Mandruta si Vlad Petreanu. Prezentato

La ceas aniversar, Vlad Ionescu marturiseste ca are patru modele in viata profesionala, doi dintre ei nu mai lucreaza la Antena 1, Radu Cosarca si Dumitru Graur, iar ceilalti doi lucreaza inca la Antena 1, Lucian Mandruta si Vlad Petreanu. Prezentatorul Antenei 1 implineste astazi 34 de ani.

""Nu am suportat ifosele de vedeta""

""Nu am planuri anul acesta pentru ziua mea, deoarece abia am iesit din spital. Sunt in concediu medical si nu prea pot iesi din casa. Momentan, sunt implicat in mai multe proiecte. Astept sa incep noul job, sa prezint stiri la Antena 3. Acesta este cel mai important proiect al meu si se va intampla in decembrie sau ianuarie. Televiziunea reprezinta jumatate din ceea ce inseamna viata mea, iar cealalta jumatate este reprezentata de copil si de familie. Televiziunea nu m-a schimbat deloc ca om, si nu spun eu asta, ci toti prietenii din jurul meu. Nu am suportat niciodata ifosele de vedeta. Cateodata, chiar mi se reproseaza faptul ca sunt prea modest, o modestie care de multe ori strica si pe care cei mai multi o inteleg in sensul negativ. Ceea ce regret in cariera mea de pana acum este faptul ca nu m-am indreptat mai repede catre stiri. Daca nu as fi facut televiziune, mi-ar fi placut sa fac arhitectura.

Pe adolescentul Vlad Ionescu il privesc cu mult umor. De fapt, viata mi-a oferit cu totul altceva fata de lucrurile pentru care ma pregatisem, si in acest context l-as sfatui sa aiba rabdare, pentru ca lucrurile se asaza de la sine de multe ori mai bine decat crezi. Am invatat greu sa am rabdare si sa-mi asez lucrurile asa cum trebuie. Din punct de vedere profesional, cea mai mare realizare este venirea la Antena 1. Din momentul in care am venit, aici toate lucrurile si toata viata mi s-au schimbat in sensul bun al cuvantului. Antena 1 a fost primul loc profesionist in care am lucrat. Consider ca am avut mult noroc in viata. Fac exact ceea ce stiu sa fac, ceea ce imi place si ceea ce mi se potriveste.

Cu adevarat importante in viata pentru mine sunt familia, profesia, prietenii adevarati. Dimineata pe primul loc este serviciul, seara pe primul loc este familia. Cel mai tare m-a surprins viata cand am aflat ca o sa o am pe Ilinca. Consider o mare izbanda faptul ca am reusit sa trec de divort si de faptul ca nu locuiesc zi de zi cu fiica mea. A fost foarte greu pentru mine ca tata sa stiu ca fiica mea nu este zi de zi alaturi de mine. Vlad Ionescu este un tip orgolios, tare de gura, dar in acelasi timp exista oameni care ma inmoaie de tot si in fata carora palesc si orgoliul, si gura mea mare.

Cel mai mult imi doresc sa-mi mearga cat mai bine la Antena 3, sa fac fata lucrurilor acolo. Din punct de vedere personal, imi doresc ca fiica mea sa ia premiul I si ca actuala relatie sa mearga intr-un sens bun.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.