Ladislau Bölöni ramane candidatul preferat de Federatia Ungara de Fotbal pentru functia de selectioner, insa pana in acest moment negocierile nu au dus la nici un acord. Presa de la Budapesta scrie ca tehnicianul roman a pus o s

Ladislau Bölöni ramane candidatul preferat de Federatia Ungara de Fotbal pentru functia de selectioner, insa pana in acest moment negocierile nu au dus la nici un acord. Presa de la Budapesta scrie ca tehnicianul roman a pus o serie de conditii pentru a accepta postul.

INTERES. ""Bölöni continua sa fie candidatul meu numarul 1. Stiu ca trebuie sa imbunatatim conditiile generale ale fotbalului nostru. Am discutat cu Bölöni, nu am ajuns inca la un acord, dar negocierile vor continua"", a spus Istvan Kisteleki, presedintele Federatiei Ungare de Fotbal. Seful fotbalului maghiar pare dispus sa faca orice pentru a-l convinge pe fostul antrenor al lui AS Monaco: ""Trebuie sa oferim un mediu care sa asigure succesul. Aceasta este o conditie indispensabila pentru a-l contracta pe Ladislau Bölöni sau pe oricare alt antrenor. In situatia noastra ar trebui sa semnam un contract cu un magician si nu sunt foarte multi in lume"". Federatia ungara n-a pierdut vremea si a prezentat deja guvernului de la Budapesta un plan de dezvoltare de sase ani, pentru revigorarea fotbalului din aceasta tara. Documentul de 1.500 de pagini cuprinde teme precum dezvoltarea fotbalului juvenil, a conditiilor de antrenament, finantarea si facilitatile. Deocamdata, pentru meciul amical cu Canada, de la 15 noiembrie, nationala Ungariei va fi condusa de fostul antrenor al formatiei Ujpest, Peter Varhidi.

CURRICULUM. Bölöni are experienta ca selectioner, dupa ce a antrenat nationala Romaniei timp de aproape un an, in perioada 16 august 2000-6 iunie 2001. La 23 octombrie, Bölöni a fost demis de la conducerea tehnica a formatiei AS Monaco. Ca antrenor a mai pregatit pe Nancy, Sporting Lisabona si Rennes.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.