Atacat de interul Carmen Amariei-Lungu ca ar fi ratat calificarea la Europenele din Suedia, antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici (foto dreapta), n-a ramas dator si a replicat in termeni duri. "Ceea ce uita ea est
Atacat de interul Carmen Amariei-Lungu ca ar fi ratat calificarea la Europenele din Suedia, antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici (foto dreapta), n-a ramas dator si a replicat in termeni duri. "Ceea ce uita ea este faptul ca am fost antrenorul care i-a deschis drumul spre lotul national, deoarece eu am convocat-o pentru prima data la lotul de junioare", a spus Tadici, care se afla in conflict deschis cu handbalista dinaintea Mondialelor din Rusia, unde "tricolorele" au obtinut medaliile de argint. "Faptul ca nu mai vine la echipa nationala este un lucru foarte bun, este mai multa liniste. Amariei nu facea altceva decat sa iasa in evidenta prin comportamentul ei si sa ne faca de ras. Indiferent unde eram, la hotel, restaurant sau in avion, era mereu cu gura mare. Prin atitudinea ei de acum, le face rau fetelor de la echipa, iar eu nu vreau ca ele sa fie tarate in astfel de discutii", a mai spus antrenorul, adaugand ca "este o lipsa elementara de bun-simt sa aiba pretentii ca Tadici, un om care a pregatit generatii intregi de handbaliste timp de mai bine de treizeci de ani, sa-i ceara scuze, si inca in mod public!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.