Mister Perfect spera sa cucereasca cel de-al 5-lea titlu Cel mai asteptat eveniment al anului in lumea K1, finala de la Tokyo, care va avea loc la inceputul lunii viitoare, il readuce in prim-plan pe Ernesto Hoost, cel mai titrat luptator al c

Mister Perfect spera sa cucereasca cel de-al 5-lea titlu

Cel mai asteptat eveniment al anului in lumea K1, finala de la Tokyo, care va avea loc la inceputul lunii viitoare, il readuce in prim-plan pe Ernesto Hoost, cel mai titrat luptator al circuitului. Mister Perfect, asa cum este el supranumit de fani, dar si de adversari, datorita tehnicii sale aproape perfecte, anuntase in trecut ca nu va mai participa la meciuri piramidale, ci va lupta doar in super-fight-uri. Olandezului, in varsta de 41 de ani, i s-a organizat chiar si o gala de retragere, insa pana la urma s-a razgandit, spre incantarea iubitorilor de K1 din intreaga lume. Hoost spera sa castige cel de-al 5-lea titlu din cariera. De altfel, Mr Perfect a fost de patru ori pe cea mai inalta pozitie, performanta inca neegalata. Doar Peter Aerts i-ar putea ameninta recordul, insa ""Taietorul de lemne"", pentru prima oara de la inceputurile K1, nu face parte dintre finalisti. Si totusi, veteranul olandez va lupta in Japonia impotriva lui Musashi, invingatorul fiind prima optiune in cazul in care unul dintre finalisti se va accidenta si nu va putea merge mai departe.

STAND BY. Dupa multi ani, timp in care Musashi a putut fi depasit in marea finala doar in cazul unui KO in 2006, japonezul a ramas pe afara, putand lupta pentru coroana suprema din K1 numai daca un finalist are ghinion, insa doar daca in prealabil va reusi sa-l depaseasca pe Aerts. Un alt nume greu al circuitului ramas pe dinafara este si Ray Sefo, neozeelandezul pierzand la Final Elimination in fata lui Stefan ""Blitz"" Leko, sportiv care a luptat si in Romania in Local Kombat.

Cei opt sportivi calificati in ultimul act sunt: Semmy Schilt, campionul en titre, Jerome Le Banner, Ernesto Hoost, Chalid ""Die Faust"", Glaube Feitosa, Ruslan Karaev, Remy Bonjasky, Stefan ""Blitz"" Leko.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.