Siemens SRL Bucuresti intentioneaza sa se divizeze, prin infiintarea unei noi firme, Siemens Enterprise Communications (SEC), care va activa ca un departament independent de infrastructura pentru comunicatii fixe, potrivit proiectului de divizare, tr
Siemens SRL Bucuresti intentioneaza sa se divizeze, prin infiintarea unei noi firme, Siemens Enterprise Communications (SEC), care va activa ca un departament independent de infrastructura pentru comunicatii fixe, potrivit proiectului de divizare, transmite Mediafax. "SEC are ca obiect de activitate constructia centralelor de telefonie fixa, iar in urma divizarii va activa ca o firma de sine statatoare", au declarat reprezentanti ai companiei. SEC se va desprinde, cel mai probail, inainte de 1 ianuarie 2007 din Siemens SRL si va avea ca asociati pe Siemens Aktiengesellschaft si Kabel und Drahtwerke AG, care vor detine participatii proportionale cu participatiile la Siemens SRL. Siemens SRL administreaza activitatile de transport, energetice, industriale, din domeniul medical si de comunicatii ale Siemens Romania. Grupul german Siemens este prezent in Romania din anul 1905 si are in prezent aproximativ 2700 de angajati, cu activitati in diverse domenii. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.