Este prieten cu jucatorii!

Dupa meciul de Cupa cu Universitatea Craiova, patronul giulestenilor a dezmintit faptul ca ar fi in conflict cu jucatorii, insa acestia sunt revoltati, pentru ca n-au incasat decat jumatate din valoarea primelor.

Rapidistilor le-au fost deblocate primele dupa ce au castigat la Galati si au ajuns pe locul 3, insa, chiar si asa, ei nu si-au primit drepturile integral. Pentru ca in conturi le-au intrat doar 3.000 de euro, in loc de 6.000, fotbalistii au ajuns din nou la cutite cu George Copos. Miercuri, dupa ce Rapid s-a calificat in ""sferturile"" Cupei Romaniei Timisoreana, fostul vicepremier a negat conflictul si s-a aparat: ""Eu nu platesc decat performanta"".

Citeste si:

DEZVINOVATIRE. La finalul partidei cu Universitatea Craiova, incheiata cu victoria la limita a Rapidului, scor 1-0, Copos a spus: ""Nu exista nici un conflict intre mine si jucatori. Eu am fost si marti seara la ei, si dupa acest meci. Am discutat si au inteles care e situatia"". Mai mult, patronul gruparii din Grant a laudat prestatia elevilor lui Razvan Lucescu. ""Nu sunt multumit, ci foarte multumit de felul cum au jucat, de atitudinea lor si de ambitia de care au dat dovada"", a afirmat Copos.

TRATATIVE. Situatia armeanului Artiom Karamyan, caruia in decembrie ii expira contractul cu Rapid, este in momentul de fata principala grija a lui Copos. ""Eu discut aproape zilnic cu el. Vrem sa-i prelungim contractul, pentru ca avem nevoie de un astfel de jucator. Armenii sunt insa afaceristi foarte buni, care lupta pentru drepturile lor."" Karamyan, care are in prezent un salariu anual de 80.000 de euro, vrea cel putin 150.000 de euro pe an. El nu a fost folosit in meciul cu Craiova.

FARA NUMAR