Fundatia Aquarius prezinta la Bucuresti un spectacol de opera-gotic-simfonic, pe care publicatiile internationale de specialitate il denumesc deja ""cel mai grandios eveniment de acest gen al deceniului"". La 9 decembrie, grupul Therion, acompaniat d

Fundatia Aquarius prezinta la Bucuresti un spectacol de opera-gotic-simfonic, pe care publicatiile internationale de specialitate il denumesc deja ""cel mai grandios eveniment de acest gen al deceniului"". La 9 decembrie, grupul Therion, acompaniat de Corul Academic Radio, Orchestra Nationala Radio si cateva mari voci clasice de prestigiu international, va sustine un concert extraordinar.

Ambitiosul proiect este prezentat la Bucuresti in premiera mondiala, anul viitor urmand a fi vizionat si in alte tari europene. Partea orchestrala va fi asigurata de 100 de instrumentisti, iar in locul obisnuitului grup de backing vocals vor evolua cei 70 de membri ai Corului Academic Radio, sub conducerea maestrului Dan Mihai Goia. Orchestra, corul, solistii clasici si cei de la Therion vor canta sub bagheta cunoscutului dirijor german Markus Stollenwerk. Interesul acestuia in proiecte si in experimente muzicale deosebite si diferite de mainstream este deja cunoscut. El a condus seria de concerte ""YOUrope Together"" in mai multe tari europene, prin care se urmareste atragerea tinerilor spre muzica clasica si captarea interesului acestora pentru valorile muzicale europene.

BILETELE DE 89 RON, EPUIZATE. Fani din intreaga lume si-au cumparat deja bilete la concertul din decembrie, cand Bucurestiul va fi, pentru o seara, capitala culturala europeana si punct de interes pentru iubitori ai muzicii de calitate din Japonia, Mexic, Scandinavia si alte tari. Timp de doua ore, fanii riff-urilor grele, dar si iubitorii de clasica vor asculta Wagner, Mozart, Verdi etc., dar si compozitiile Therion, cantate in maniera specifica grupului, cu trei chitaristi de exceptie: Christofer Johnsson, Kristian Niemann, Johan Niemann. Pretul biletelor este de 195 si 245 RON, pentru ca, la numai zece zile de la punerea in vanzare, cele de 89 RON sunt deja epuizate! Biletele se gasesc la Muzica, Sala Palatului, Diverta Unirii, Mall Vitan si Plaza (in Bucuresti), la magazinele Diverta (in tara) si la www.concerte.fundatia-aquarius.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.