Politehnica Iasi s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins cu 1-0 pe FC Farul Constanta, intr-un meci disputat la Galati. Politehnica a evoluat in zece jucatori din minutul 26, atunci cand Mitrovic a fost eliminat pen
Politehnica Iasi s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins cu 1-0 pe FC Farul Constanta, intr-un meci disputat la Galati. Politehnica a evoluat in zece jucatori din minutul 26, atunci cand Mitrovic a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Unicul gol al meciului a fost marcat dupa ce Saric a excutat o lovitura libera de la 16 metri, portarul constantean Vlas a respins in fata, iar Onofras a marcat din trei metri. Antrenorul iesenilor, Ionut Popa, a declarat dupa meci ca a fost nevoit sa alerge mai mult pe margine la meciul cu Farul, deoarece echipa sa a evoluat din minutul 26 cu un jucator mai putin. "Am jucat 65-70 de minute cu un om mai putin si nu a fost usor pentru ca a trebuit sa alerg eu mai mult pe margine. Am castigat cu sansa. Desi multa lume spune ca ma plang de absenti si de aceasta data s-a vazut ca ne-au lipsit multi jucatori", a spus Popa. De partea cealalta, antrenorul Farului, Basarab Panduru, regreta eliminarea din Cupa Romaniei. "Am incredere in jucatori, insa se pare ca ei nu prea au incredere in ei. Am avut de foarte multe ori mingea si le-am facut-o cadou adversarilor. Desi mai este putin timp pana la meciul din campionat, speram sa obtinem alt rezultat (n.r. - cele doua echipe se intalnesc duminica, la Constanta, in etapa a 15-a din Liga I). Imi pare rau ca am fost eliminati, pentru ca puteam ajunge in Cupa UEFA din Cupa Romaniei, avand in vedere ca din campionat este foarte greu", a spus Panduru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.