Dupa 15 ani, disc de studio fara Mercury Dupa disparitia lui Freddie (1991), ultimul album de studio a fost ""Made In Heaven"" (1996), o selectie de piese cunoscute si inedite, cu vocile lui Freddie, Taylor si May. Pe langa acesta au aparut mai

Dupa 15 ani, disc de studio fara Mercury

Dupa disparitia lui Freddie (1991), ultimul album de studio a fost ""Made In Heaven"" (1996), o selectie de piese cunoscute si inedite, cu vocile lui Freddie, Taylor si May. Pe langa acesta au aparut mai multe compilatii gen ""Best Of"".

COMPETITIE. Mai multi vocalisti ca Robbie Williams sau George Michael au visat sa ajunga in Queen, dar May a fost greu de convins. Pana cand a avut loc intalnirea cu Paul Rodgers: ""una dintre cele mai bune voci din rock"", ex-Free, ex-Bad Company. El a plecat in turneu cu ""jumatate"" din Queen, adica Brian May - chitara si Roger Taylor - tobe, fara basistul John Deacon, retras din muzica pentru a fi alaturi de familie. Din primavara lui 2005 si pana acum, Queen + Paul Rodgers au cantat in Marea Britanie, Europa, Statele Unite si Japonia, iar concertul din Sheffield a devenit ""Return of The Champions"" (dublu CD si DVD). La concertele Queen + Paul Rodgers, in set list sunt atat hiturile Queen (""Tie Your Mother Down"", ""Radio Ga Ga"", ""We Will Rock You/We Are The Champions"" etc.), cat si cele ale lui Rodgers (""Feel Like Makina€™ Love"", ""Wishing Well"", ""All Right Now"").

DISCURI PENTRU PLAYER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.