Andy Cato si Tom Findley se vor dezlantui maine seara la Tenis Club Bucuresti de la ora 21:00, alaturi de alti DJ-i celebri. Pentru clubberi este un eveniment ce nu trebuie ratat sub nici o forma. Groove Armada va veni la Bucuresti in formula c

Andy Cato si Tom Findley se vor dezlantui maine seara la Tenis Club Bucuresti de la ora 21:00, alaturi de alti DJ-i celebri. Pentru clubberi este un eveniment ce nu trebuie ratat sub nici o forma.

Groove Armada va veni la Bucuresti in formula completa: DJ-ii Andy Cato si Tom Findley, MC-ul Mike, si Pat, care va completa reprezentatia trupei la bongo-uri. Cei patru s-au aratat foarte entuziasmati de show-ul din Romania: ""Intotdeauna ne-a placut scena europeana de clubbing si am auzit ca publicul din Romania e mereu pus pe distractie... ceea ce ne va face noua munca mai usoara! Si, daca tot venim, ne-am dori sa incercam viata de noapte din Bucuresti!"". Iar cand artistii aud de Romania, se gandesc la fete frumoase. Andy e familiarizat cu tara noastra, intrucat a mai fost aici in vacanta cand avea zece ani. Cat despre muzica romaneasca, englezii nu stiu prea multe - cu exceptia demo-urilor pe care le-au jurizat in programul Heineken Music Thirst Studio. ""Mi-ar placea sa ma intorc si sa petrec mai mult timp aici, dar sunt sigur ca va fi un eveniment de exceptie care cu siguranta va fi organizat si anul viitor"", precizeaza DJ-ul. Groove Armada si Soulwax/2 Many DJa€™s au cerut organizatorilor romani sa fie cazati intr-un hotel de cinci stele, cu dotari de lux si un bar bine dotat. Sampania, vinul, berea si diferitele cocteiluri pe baza de votca nu lipsesc din lista de cerinte a artistilor. In schimb au fost mai pragmatici in ceea ce priveste transportul. DJ-ii nu au cerut limuzine, ci s-au gandit mai degraba la un spatiu pentru mixere si platane.

COLABORARI. Botezata dupa ""Captain Sensual At The Helm Of The Groove Armada"", numele serii pe care o sustineau intr-un club din Newscastle, Groove Armada a devenit una dintre cele mai de succes trupe ale scenei de clubbing, celebrele hit-uri ""Superstylin"" sau ""I See You Baby"" regasindu-se pe pupitrele tuturor DJ-ilor. Grupul a lucrat de-a lungul timpului cu artisti din diferite genuri muzicale, dar se pare ca cea mai dificila colaborare a fost cea cu Boy George. Pentru noul album, care e in plina productie, Andy si Tom au colaborat cu o multime de artisti, de la Angie Stone la Mr Fab, precum si cu cativa artisti talentati din Marea Britanie. Cei doi englezi au fost impresionati de nivelul DJ-ilor care au participat la competitia Heineken Thirst Studio. ""Am ales demo-urile castigatoare, pentru ca au aratat ca inteleg cel mai bine ce se intampla pe ringul de dans"", au sustinut cei doi britanici. Castigatorii, Livio, Roby si George G, au avut ocazia sa lucreze cu Groove Armada atat in studioul lor din Barcelona, cat si din Anglia. S-au intors acasa cu ""perle de intelepciune, hohote de ras"" si cu o piesa pe care o vor mixa in premiera la concertul de maine seara.

IN DESCHIDERE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.