Antrenorul Mircea Rednic s-a aratat nemultumit de evolutia celor trei la meciul pierdut in fata formatiei Pandurii Targu-Jiu, scor 0-1, in ""optimile"" Cupei Romaniei-Timisoreana. Esecul suferit in fata gruparii gorjene, chiar in Capitala, pe

Antrenorul Mircea Rednic
s-a aratat nemultumit de evolutia celor trei la meciul pierdut in fata formatiei Pandurii Targu-Jiu, scor 0-1, in
""optimile"" Cupei Romaniei-Timisoreana.

Esecul suferit in fata gruparii gorjene, chiar in Capitala, pe Stadionul ""Lia Manoliu"", i-a deranjat atat pe actionari, cat si pe antrenor. ""Unii mi-au demonstrat ca nu pot face fata la Dinamo. Probabil ii voi trimite sa se antreneze cu echipa secunda"", a spus Rednic la finele meciului cu Pandurii.

RUSINOS. Masura a fost pusa in aplicare ieri, cand ""Puriul"" i-a anuntat pe Galamaz, Mihut si Tames ca, pentru o perioada, se vor pregati cu lotul lui Dinamo II, care activeaza in Liga 3. Esecul cu Pandurii, al doilea consecutiv in doar patru zile, dupa infrangerea de duminica de la Cluj, din campionat, i-a pus in alerta pe conducatori. ""O eliminare rusinoasa, din care putem intelege ca esecul si jocul slab de la Cluj nu au fost un accident. A fost o neputinta jenanta a jucatorilor nostri. Acestia si conducerea tehnica au reusit sa rateze unul dintre obiectivele sezonului"", a declarat presedintele Nicolae Badea.

ULTIMATUM. Oficialii ""cainilor"" vor decide daca jucatorii si conducerea tehnica vor fi amendati, o hotarare in acest sens urmand a fi luata in aceste zile. Cel mai probabil, se va astepta deznodamantul meciului din etapa a 15-a, cu Otelul Galati, care se va desfasura maine, acesta fiind un fel de ultimatum dupa ultimele rezultate nefavorabile. Nu este exclus insa ca fotbalistii si antrenorul Mircea Rednic sa fie sanctionati, indiferent de rezultatul partidei cu gruparea galateana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.