Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a postat un nou mesaj pe blog-ul sau, prin care precizeaza ca jucatorii trebuie sa munceasca precum in fabrici, pentru indeplinirea principalelor obiective ale giulestenilor, castigarea Cupei Romaniei
Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a postat un nou mesaj pe blog-ul sau, prin care precizeaza ca jucatorii trebuie sa munceasca precum in fabrici, pentru indeplinirea principalelor obiective ale giulestenilor, castigarea Cupei Romaniei si calificarea in primavara europeana, informeaza "News In". "Imi doresc foarte mult ca baietii sa mearga mai departe, atat in cupa noastra, cat si in Cupa UEFA. Dar, ca sa mergem mai departe, chiar ca trebuie sa muncim ca in fabrica, adica sa avem o strategie clara, sa avem o mentalitate de invingatori si responsabilitate, sa urmarim obiectivele fixate si sa ne supunem unui program riguros pentru a le indeplini", spune Copos. Acesta a mai precizat ca decizia blocarii primelor a luat-o cu inima indoita, dar aceasta hotarare poate constitui un factor determinant in indeplinirea obiectivelor: "Asta este convingerea mea si pe baza ei am si luat masurile din ultima vreme. Credeti ca mie mi-a fost chiar atat de usor sa zic gata cu primele de joc pana nu ajungeti pe locul 3, 2, 1? Eu sunt convins ca avem o echipa excelenta, demna de performanta adevarata, numai ca trebuie sa mai umblam la motivarea jucatorilor. Un jucator motivat poate face minuni si, din acest unghi de vedere, apreciez ceea ce s-a intamplat la Galati; asa ar putea si ar trebui sa fie Rapidul mereu!". Copos a incheiat printr-un apel la suporterii giulesteni: "Si, nu in ultimul rand, fac apel la galeria rapidista sa evite orice tentativa de a fi atrasa in altercatii straine spiritului rapidist, cum s-a intamplat la Galati. Nu va lasati antrenati in asemenea dispute! Haideti sa aratam cu totii sportivitate si fair-play, atat in tribune, cat si pe teren!". Primele rapidistilor au fost blocate dupa meciul cu Dinamo (scor 1-3 in etapa a 10-a), deblocarea lor fiind conditionata de clasarea pe unul din primele trei locuri. Dupa partida cu Otelul (scor 7-0 in etapa a 14-a), care a consemnat urcarea Rapidului pe locul 3, conducerea a anuntat ca jucatorii vor primi, conform Regulamentului de Ordine Interioara, doar 50% din primele restante, restul urmand a fi platit cand echipa va urca in clasament (75% pentru locul 2 si 100% pentru locul 1). Fotbalistii au replicat prin faptul ca nu au fost instiintati de aceasta reglementare, iar Copos a spus ca fostul presedinte executiv, Dinu Gheorghe, trebuia sa-i informeze. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.