A aparut cel de-al treilea volum, ""Cronicile din Wardstone"" Editura Corint Junior a lansat si cartea a treia din seria Cronicile Wardstone - Secretul Vraciului de Joseph Delaney. Primele doua volume din serie - Ucenicul Vraciului si Bleste

A aparut cel de-al treilea volum, ""Cronicile din Wardstone""

Editura Corint Junior a lansat si cartea a treia din seria Cronicile Wardstone - Secretul Vraciului de Joseph Delaney. Primele doua volume din serie - Ucenicul Vraciului si Blestemul Vraciului, s-au vandut in peste 10.000 de exemplare in mai putin de doua luni de la lansare.

PE SCURT. Cand vremea se raceste si noptile se scurteaza, Vraciul primeste un mesaj de la un vizitator a carui identitate e tinuta sub tacere. Tom nu stie de ce tainicul ravas il supara din cale-afara pe magistrul sau, dar Vraciul il anunta, imediat dupa aceea, ca e timpul sa se mute de la Chipenden la casa lui de iarna din Anglezarke.

Aceasta casa este sinistra, neprietenoasa, prea aproape de intuneric, cu o pivnita adanca, in care sunt inchise mai multe vrajitoare si duhuri rele. Pe masura ce iarna se instapaneste, Tom descopera din ce in ce mai multe despre trecutul magistrului sau si despre misteriosul vizitator, care se pare ca este dusmanul de moarte al Vraciului. Oare trecutul Vraciului il va prinde din urma, razbunandu-se?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.