La finalul partidei de la Piatra Neamt, unde Steaua a remizat, scor 0-0, cu Ceahlaul, Cosmin Olaroiu era extrem de nervos pentru evolutia elevilor sai, una pe care, in parte, o astepta, anuntand inainte de joc ca echipa sa nu a castigat niciodata in
La finalul partidei de la Piatra Neamt, unde Steaua a remizat, scor 0-0, cu Ceahlaul, Cosmin Olaroiu era extrem de nervos pentru evolutia elevilor sai, una pe care, in parte, o astepta, anuntand inainte de joc ca echipa sa nu a castigat niciodata in campionat dupa un joc de Liga Campionilor. Tehnicianul ros-albastrilor a refuzat sa vina la conferinta de presa, motivand prin dorinta de a ajunge cat mai repede acasa, unde nu a mai fost de 40 de zile! Intr-o declaratie acordata in fuga, Olaroiu a admis ca echipa sa a fost modesta. "Ne-am dorit sa castigam, dar nu cred ca meritam victoria dupa aspectul jocului. Ei s-au aparat bine. Sigur ca baietii au fost obositi dupa jocul cu Real, dar trebuia sa castigam. Pot spune ca am jucat slab", a spus Olaroiu. Nicolae Dica a recunoscut ca nu a facut un meci stralucit, insa s-a declarat optimist. "Era bine daca luam toate punctele aici, pentru ca Dinamo a pierdut, dar nu am putut. Eu cred ca titlul se joaca in continuare si noi ne vom bate atat timp cat vor mai exista sanse sa luam campionatul", a spus "decarul" Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.