Cele mai importante investitii in gospodarirea apelor vor fi facute in bazinele hidrografice ale raurilor Siret, Ialomita si Somes-Cris, a declarat Sulfina Barbu, ministrul Mediului, ieri, la Conferinta Internationala "Hazarduri Hidrologice", organiz
Cele mai importante investitii in gospodarirea apelor vor fi facute in bazinele hidrografice ale raurilor Siret, Ialomita si Somes-Cris, a declarat Sulfina Barbu, ministrul Mediului, ieri, la Conferinta Internationala "Hazarduri Hidrologice", organizata de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Din bugetul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, de 16.000 miliarde de lei in 2007, cea mai mare parte va merge catre lucrari hidrotehnice, avand in vedere inundatiile in ultima perioada, a precizat ministrul. La aceasta suma se adauga alte 150 milioane de euro din Fondul pentru Dezvoltare. Sulfina Barbu a spus ca investitiile vizeaza si lucrari hidrotehnice in bazinele raurilor Somes si Cris, care au cursuri si pe teritoriul Ungariei. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.