Fosta prima doamna filipineza Imelda Marcos, celebra in toata lumea mai ales datorita impresionantei sale colectii de pantofi, a decis sa se lanseze in moda, relateaza presa internationala. Vaduva in varsta de 77 de ani a dictatorului Ferdinand Marco
Fosta prima doamna filipineza Imelda Marcos, celebra in toata lumea mai ales datorita impresionantei sale colectii de pantofi, a decis sa se lanseze in moda, relateaza presa internationala. Vaduva in varsta de 77 de ani a dictatorului Ferdinand Marcos a declarat presei ca intentioneaza sa lanseze colectia de bijuterii si accesorii care-i poarta numele, "The Imelda Collection", pe 18 noiembrie. Imelda Marcos a devenit celebra in urma costisitoarelor sale calatorii pentru cumparaturi de lux la New York, in timp ce in tara sa se murea de foame din cauza unei legi martiale impuse de sotul sau. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.